AKTUEEL

Elia in de kerk van Zenderen

Kijkend naar afbeeldingen uit het leven van de profeet Elia in de parochiekerk van Zenderen vertelt Edgar Koning over deze profeet en over de karmelitaanse spiritualiteit.

Datum: zaterdag 9 september van 10.00 – 12.00 uur te Zenderen
Begeleiding:
Edgar Koning en Remke van Marle


Retraite Aandachtig Wachten

Aandacht en wachten. Als deze woorden iets in je oproepen, je wilt verkennen hoe ze in jouw leven spelen en waar ze aan raken, je wilt het doordenken èn er in een bijzondere vorm mee oefenen, dan is deze retraite iets voor jou. Tijdens deze retraite laten we ons op zaterdag bijstaan door twee paarden. Hoe dit in z’n werk gaat, dat moet je ondervinden. Maar laten we vast vertellen dat paarden een natuurlijk vermogen hebben om onmiddellijk en feilloos door te dringen in ons innerlijk. Ze spiegelen wat zich in je ziel afspeelt. Dat komt heel dichtbij. Het is intiem te noemen. Maar ze zijn in staat te kijken zonder oordeel. Ze helpen je in contact te komen met waar het echt om gaat. Het oefenen met de paarden heeft een direct verband met wat een mystieke tekst met je kan doen. De werking van de tekst en de ervaring met de paarden helpen je ontdekken wat je met geen mogelijkheid zelf kunt bedenken.  Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben met mystiek of met mystieke tekstlezing.  Ook niet met paarden. En om misverstand te voorkomen: we blijven op de grond, dus naast het paard. Als je graag deel zou nemen maar de prijs is je te hoog: bel met Hadé Overdulve.

Begeleiding: Christine Schlette en Hadé Overdulve.
Data: vrijdag 13 okt. 16.30 u. tot 15 oktober 15.00 u.
Plaats: Karmelklooster Zenderen
Kosten: Modaal / boven modaal €395,-. Beneden modaal / minima €225,-

Voor verdere informatie en opgave:
Hadé Overdulve: info@overdulve-equi.nl    tel.nr: 06 52 106 595
Christine Schlette: chrschlette@gmail.com   tel.nr: 06 20 490 638

Bij aanmelding per mail graag je telefoonnummer vermelden, zodat we voorafgaand aan het weekend even kort contact met je kunnen hebben.