Op vrijdag 24 mei om 15.00 uur spreekt Gert-Jan Segers in de Stevenskerk te Nijmegen de Titus Brandsma Lezing uit.

De titel van de lezing is: “Over s├ímenleven”. ‘In en door en met God ziet de mens zich verenigd en in relatie tot alle andere mensen’, sprak Titus Brandsma in 1932. Door zijn sociale bewogenheid, zijn gedrevenheid om recht te doen en zich uit te spreken toenhem dat persoonlijk gevaar opleverde, gaf hijals gelovige betekenis aan s├ímenleven. Die roeping geldt ook vandaag in een tijd van verdeeldheid en polarisatie. Hoe kunnen we blijven thuiskomen met elkaar in een land waarin de kloven tussen mensen soms onoverbrugbaar lijken? Wat vraagt dat van politiek en samenleving< En welke rol kunnen, mogen en moeten christenen hierbij spelen? Over deze vragen spreekt Gert-Jan Segers, partijleider van de Christen Unie op 24 mei tijdens de Titus brandsma lezing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilja Kramer, communicatiemedewerker Titus Brandsma Instituut:
ilja.kramer@titusbrandsmainstituut.nl of 0652054923

Meldt u aan op:
www.titusbransmainstituut.nl/nl/evenementen/titusbrandsma-lezing/