Vanaf juli kunnen wij, sinds de versoepeling van de coronamaatregelen, weer bijeenkomsten en vieringen houden. Op woensdag 15 juli zijn we gestart met de viering van het Karmelfeest van OLV Maria van de berg Karmel. Maandelijks houden we een Eliaviering op de derde woensdagavond van de maand. Vanaf september streven we verder naar een bezinningsbijeenkomst per maand.

Aanmelden en reserveren is voor alle activiteiten verplicht!!  Aanmelden kan tot 24 uur uur voor het tijdstip van de betreffende dag/tijdstip.
De aanmelding gaat in op de datum van ontvangst. Zolang er voldoende ruimte is kunt u uitgaan van plaatsing. Als de plaatsing van 30 personen vol is, ontvangt u (per direct of 24 uur voor de tijd) per email een afmelding.

Aanmelden ivm registratie corona

  • Voor welke activiteit wilt u uzelf aanmelden en een plaats reserveren?
  • Naam persoon 1
  • Naam persoon 2 (uit hetzelfde gezin)
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ