Heb je – misschien tot je eigen verwondering – je eerste stappen op de geestelijke weg gezet? Ben je jouw weg al zoekende meer aan het ontdekken? Dan biedt de cursus ‘In gesprek over de geestelijke weg’ jou de mogelijkheid je zoektocht nog bewuster voort te zetten.
Dit is een cursus van het Titus Brandsma Instituut en de Karmelkring Boxmeer.
In deze cursus, met ruime aandacht voor gesprek en ontmoeting, leer je ervaringen op je geestelijke weg te verwoorden en kun je gaan zien hoe het ritme van de geestelijke weg aanwezig is in jouw leven. De uitwisseling met andere cursisten geeft je de kans om nieuwe ontdekkingen te doen en helpt je verder gaan.

Download hier de flyer over de cursus met gegevens over data en de wijze van aanmelding.

Door de coronaperikelen is de cursus (20/21) niet door kunnen gaan.
Voor 2021/2022 zijn de nieuwe data nu: 24 september informatieavond, 8/22 oktober, 5/19 november, 3/17 december en 14/28 januari 2022. Zie voor aanmelding de oude flyer.