Voor het feest van Kerstmis tot en met het feest van Driekoningen heeft Joh. S. Bach prachtige cantates geschreven. Niet alleen de muziek is adembenemend,maar ook de teksten van de cantates stemmen ons tot nadenken. Want de geboorte en openbaring van God in de mens lijkt niet alleen 2018jaar geleden geschied te zijn, maar wil zich in elke mens in elke generatie voltrekkend. God wil in ieder van ons geboren worden en zo onder ons tot gestalte komen. In vier bijeenkomsten op de vrijdagmiddagen in de advent willen wij dat grote geboorteverlangen van God in ons verkennen aan de hand van de de muziek en vooral van de cantates van het mooie Weihnachtsoratorium van Joh. S. Bach
Aansluitend is er de mogelijkheid om de vesperviering van 16.30 u bijĀ  te wonen.

Data:14 december
21 december
Tijd:14.00 u- 16.00 u
Plaats:pastorie Titus Brandsmaparochie Oude Molenstraat 6-8Oss
Begeleiding:Pastor Teubner
Kosten:vrije gave.

Written by plammers

Ruim38 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs; sinds 1992 vrijwilliger in de Titus Brandsmaparochie te Oss in diverse functies; Vanaf maart 2011 lid van Karmelbeweging. Getrouwd met Stans Ligthart.