Pontificale H.Mis op zondag 31 juli in de Jozefkerk van de Titus Brandsmaparochie in Oss

De bisschop van Den Bosch Mgr. Gerard de Korte zal in deze dienst voorgaan.
Alle zangers en koren uit Oss en wijde omgeving worden uitgenodigd om mee te zingen in het Ossche koor dat voor deze viering zal worden samengesteld. Dit koor staat onder leiding van dirigent Cees van Esch en wordt begeleid door organist John Blummel.
Wilt u als koor of individuele zanger meezingen, dan is het fijn als u zich voor 8 juli aanmeldt via kees.vonharenberg@tb-parochie.nl . Aanmelden kan ook telefonisch via de receptie van de Titus Brandsmaparochie (tel. 0412 622164 elke werkdag tussen 9 en 12 uur) . Geeft u dan aan tot welke stemgroep u behoort. Na aanmelding sturen wij zo snel mogelijk een digitale versie van de bladmuziek naar u op.
De repetities zijn op 18 en 25 juli om19.30 u in de St. Jozefkerk Oude Molenstraat 6-8 te Oss.