Paus Franciscus heeft de heiligverklaring van Titus Brandsma aangekondigd. De heiligverklaring zal op 15 mei 2022 in Rome plaatsvinden. Wij zijn zeer verheugd over dit bericht.

welkom: Wij heten u weer van harte welkom in ons klooster. Ook om weer deel te komen nemen aan onze vieringen. Deze vinden plaats in de Bloedkapel of in de kerk., dat is op dit moment niet bekend. Bij binnenkomst ziet u direct waar de viering plaats vindt.

Karmelgemeenschap Boxmeer

Aanbod bezinningsbijeenkomsten Karmelkring Boxmeer

Het nieuwe programma van de Karmelkring  2021 -2022 kunt u inzien. Het is samengesteld met enthousiasme  en vol vertrouwen dat we dit nieuwe seizoen weer bij elkaar kunnen komen voor gebed, bezinning en gesprek over wat ons beweegt in het leven. Sommige programma’s die het vorig seizoen niet doorgingen krijgen een nieuwe kans, nieuwe programma’s zijn toegevoegd. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de beperkingen die al dan niet nodig zijn.

Bijzondere aandacht krijgt dit jaar Titus Brandsma, want het valt niet te ontkennen dat we uitkijken naar een mogelijke heiligverklaring. Maar niet alleen daarom; de inspiratie die Titus Brandsma ons kan geven, hangt niet van zijn heiligverklaring af. In het alledaagse leven is hij heilig geworden, want zijn leven was gegrond in God en getekend door goedheid. Zo kan hij voor ons een steun en voorbeeld zijn in ons  alledaagse leven.

Wij hopen dat ons programma aansluit bij uw behoefte aan bezinning en verdieping.  Ook parochianen en vrijwilligers in de Karmelparochie zijn van harte welkom.

Wij vertrouwen er op dat u gevaccineerd bent als u wilt deelnemen. Informeer van te voren bij de begeleider of het onderdeel waaraan u wilt deelnemen door gaat.

Wilt u meer informatie, klik hier voor het programma 2022