Aanbod bezinningsbijeenkomsten Karmelkring Boxmeer

Het nieuwe programma van de Karmelkring  2021 -2022 kunt u inzien. Het is samengesteld met enthousiasme  en vol vertrouwen dat we dit nieuwe seizoen weer bij elkaar kunnen komen voor gebed, bezinning en gesprek over wat ons beweegt in het leven. Sommige programma’s die het vorig seizoen niet doorgingen krijgen een nieuwe kans, nieuwe programma’s zijn toegevoegd. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de beperkingen die al dan niet nodig zijn.

Bijzondere aandacht krijgt dit jaar Titus Brandsma, want het valt niet te ontkennen dat we uitkijken naar een mogelijke heiligverklaring. Maar niet alleen daarom; de inspiratie die Titus Brandsma ons kan geven, hangt niet van zijn heiligverklaring af. In het alledaagse leven is hij heilig geworden, want zijn leven was gegrond in God en getekend door goedheid. Zo kan hij voor ons een steun en voorbeeld zijn in ons  alledaagse leven.

Wij hopen dat ons programma aansluit bij uw behoefte aan bezinning en verdieping.  Ook parochianen en vrijwilligers in de Karmelparochie zijn van harte welkom.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud i.v.m. het coronavirus. Het aantal deelnemers zal daardoor waarschijnlijk beperkt zijn. Wij vertrouwen er op dat u gevaccineerd bent als u wilt deelnemen.

Wilt u meer informatie, klik hier voor het programma 2021-2022


Gastenverblijf

Gelukkig kan er voorzichtig weer meer gebeuren met minder strenge Corona maatregelingen. We blijven wel voorzichtig. We kunnen gasten ontvangen voor overnachtingen in ons gastenverblijf. Rondleidingen in ons kloostergebouw kan helaas nog niet. Deelnemen aan de vieringen en afhalen van het souvenir voor de wandelaars ( zie onderstaand bericht) is uiteraard mogelijk.

Voel u welkom!

Vanuit ons klooster willen we jullie allen graag groeten en de wens uitspreken dat we elkaar binnenkort op een meer gewone manier kunnen ontmoeten, in ons klooster. We bidden dat Maria, moeder en luister van Karmel, ons allen zal steunen en bijstaan.

Karmelgemeenschap Boxmeer