Op vrijdag 15 juli is het nieuwe boek ‘Als de horizon – 75 Bijbelse meditaties’ van Huub Welzen verschenen. Dit boek over geloofszaken wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Fragment uit het boek

De liefde van God, eigenlijk alle liefde, denkt out of the box. De liefde denkt niet in termen van nut, van inzetbaarheid, rendement of vooruitgang. De liefde denkt ook niet in termen van plezier of genoegen. Prediker heeft het al in zijn boek opgeschreven. Dat alles is flut en jagen naar wind. Nut, vooruitgang, inzetbaarheid, succes, het kortstondige pleziertje: ze mogen er allemaal zijn. Maar dat alles komt niet tegemoet aan ons fundamentele verlangen naar het geheim van God, naar het geheim van de andere mens, naar het geheim van de schepping.
Liefde denkt out of the box. Wat liefde doet is liefde wekken. Liefde gaat soms zo ver dat ik alleen nog maar wil wat jij wilt, enkel omdat ik van je hou. Liefde denkt out of the box, of meer precies: out of my box.

ISBN: 9789464507409
Verkoopprijs: € 22,99